Вино

БИО вината от серия „Сингъл Винярд“ се произвеждат от селектирани лозя, чрез много строг подбор на суровината. Бере се ръчно, в касетки от по десет килограма. Философията е да се изрази максимално тероара и сортовия характер на гроздето, без да се използват дъбови бъчви. Вината са елегантни, фини и свежи, препоръчва се да се консумират млади.
БИО вината от серия „Тиара“ изразяват виждането нa екипа на винарна „Загрей“ за свежи и достъпни ежедневни вина. Червените вина от серията отлежават между 2 и 4 месеца в стари бъчви от български дъб.
Параклисът „Свети Димитър“ се намира в сърцето на лозовите масиви на винарна „Загрей“. Той е светията, който пази лозята и дава плодородие и сполука. Вината от тази серия са пивки и ефирни,чаровни с непретенциозността си.
Лимитирана серия занаятчийски вина.
Вината от серия „Резерва“ изразяват силата на плода и същевременно характера на бъчвите от български дъб, в които виното съзрява в продължение на дванадесет месеца. Винифицирани са по стар и традиционен за България стил, плод на много емоция и уважение към корените ни.